Twice at Once

 
 
 

Het is niet altijd makkelijk om situaties te veranderen. Of het nu op het werk is of in de privésfeer: er is altijd weerstand. Goede wil van één kant, jouw kant, is vaak niet voldoende. Anderen moeten meeveranderen. Maar hoe krijg je ze zo gek? Twice at Once, in 1994 gestart als maatschap, kan je op tal van terreinen inzicht geven en vaardigheden leren die eraan bijdragen dat mensen zich anders gaan gedragen. Vera Pfundt werkt inmiddels al geruime tijd in vaste dienst bij diverse bedrijven en organisaties en ik, Wouter Looman, heb Twice at Once voortgezet.

Als psycholoog en politicoloog heb ik brede bestuurlijke ervaring, een gedegen theoretische achtergrond en veel praktijkervaring op het gebied van projecten begeleiden, trainen en coachen. Ik ben sterk in het ontwikkelen van oplossingen voor sociale en maatschappelijke problemen door middel van het bevorderen van zelfredzaamheid. Ik geef leiding met het doel anderen het beste uit zichzelf te laten halen, opdat ze zelf de leiding over kunnen nemen.

Ik ben in staat in korte tijd het vertrouwen te winnen dat nodig is om in een persoonlijk of groepsgesprek snel tot de kern te komen. Met dat vertrouwen kun je aan het werk.

Twice at Once
Adres: Prof. R. Casimirstraat 69
Postcode: 1068 KT Amsterdam
Mobiel: 06 -12 77 84 03
Mail: wlooman @ twiceatonce.nl
KvK: 62322109
Iban: NL52 INGB 0001 0385 36