Multimedia

 
 
 

Hier kan ik een hoop kwijt over verschillende media: foto's, films, websites, social media, kunst en journalistiek.

Allereerst de foto rechtsboven: deze is genomen bij het Lago Bianco op de Berninapas, langs de gelijknamige spoorweg. Geen toeval dat modelbouw en het bezoeken van bijzondere treinervaringen een gecombineerde hobby is. Hier een paar railfoto's.

Ik heb in de afgelopen jaren veel films gemaakt, zelf en voor een lokale zender. Mijn werk heeft meestal een maatschappelijke boodschap, maar een enkele keer neem ik ook ruimte voor een luchtiger onderwerp. Een aantal voorbeelden vind je hier.

De creativiteit op het gebied van beeld kan ik ook kwijt in het bouwen van websites. Daarvan hier een aantal links.

Social media zijn onmisbaar in deze tijd. Tenminste, voor heel veel mensen. Ik kan persoonlijk uitstekend zonder Facebook bijvoorbeeld en ik twitter me ook niet suf. Ik maak liever gewoon een praatje. Maar gebruik maken van forums is een onderschatte mogelijkheid om met de juiste mensen in contact te komen. En LinkedIn is beslist handig om je netwerk uit te breiden. Gelukkig heb je deze website gevonden.

Het afdrukken van etsen komt uit de oertijd van de massacommunicatie. Je kunt je kunstzinnige ingevingen wel zo'n vijftig keer vermenigvuldigen. Eind jaren tachtig was ik productief op dit vlak en ik laat je graag wat van mijn werk zien.

Ik heb mijn hele leven regelmatig stukken geschreven. Teksten voor kranten en tijdschriften, twee boeken, een reader en al mijn lesmateriaal voor mijn sociale vaardigheidstrainingen, speeches en filmscenario's. Er moet altijd wel wat humor inzitten, want ik ben ook een groot liefhebber van cabaret.