Fieke & Wouter

Ons huis met eigen zwembad ligt geheel vrij tegen een heuvel met tuinen, terrassen en olijfgaarden rondom, 500 meter van zee, 150 meter van twee supermarkten. Het bestaat uit twee verdiepingen, elk met eigen tuin, douche en wc. De twee verdiepingen zijn binnenshuis verbonden door een wenteltrap en je kunt ook buitenom via de terrassen lopen.

Het chloorarme zwembad sluit aan op het boventerras en meet 11 bij 3,5 meter, met een diepte van 1.00 tot 1.60 meter. Bij de inloop is een ondiep plateautje, iets verderop een zitje in het water (zie foto's 3 en 4). Er is een groot, deels overdekt terras en een tuin met buitendouche.

De bovenverdieping kijkt schitterend uit over het dal en de zee en bestaat uit een woonkamer met goed ingerichte keuken (koelvriescombinatie, keramische kookplaat, oven met grill, mixers, koffiezetapparaat en senseo - zelf pads meenemen!), een slaapkamer en een douche/toilet. Zowel de woonkamer als de slaapkamer beschikt over een plafondventilator. Voor als het heel warm is, is er airco. Deze kan vroeg en laat in het jaar ook als verwarming gebruikt worden.

Er staat een tv met het Nederlandse aanbod in HD en een audio-installatie. Er zijn aardig wat boeken en cd's, puzzels en spelletjes. Het huis beschikt over draadloos internet.

De benedenverdieping ligt in de olijfgaard en heeft een groot terras met een olijf- en een palmboom en een hoger gelegen terras vanwaar je tot over zee uitkijkt. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met keukenblok (gootsteen, elektrische kookplaat, de wasmachine), twee slaapkamers en een douche/toilet. Deze verdieping is geschikt voor verblijf van vier personen. Zowel de woonkamer als de beide slaapkamers beschikken over een plafondventilator en voor als het heel warm is, is er airco. Een audio-installatie is aanwezig.

Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. Gasten moeten zelf handdoeken voor het strand meenemen.